Majutuse hind tõuseb Weekendi ajaks kuni 20 korda (1)

Karin Allik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telklasse mahub umbes 5000 inimest, mis teeb ligemale veerandi festivali pärast Pärnus ööbijaist. Ülejäänud peavad öömaja mujalt otsima.
Telklasse mahub umbes 5000 inimest, mis teeb ligemale veerandi festivali pärast Pärnus ööbijaist. Ülejäänud peavad öömaja mujalt otsima. Foto: Urmas Luik

Juba alla kuu pärast vallutab taas Pärnu linna Weekend Festival Baltic, mida korraldajate teatel väisas mullu kolme päeva jooksul ligemale 75 000 inimest. Öömaja pakkujatele on festivali aeg üks tulusamaid, sest majutuse eest käiakse sel nädalavahetusel välja pööraseid summasid.

Mitmekümne tuhande inimese kohta oli eelmise aasta seisuga Pärnu majutusasutustes 4977 voodi­kohta ja registreeritud külaliskorterites jätkub kohti umbes 2000 turistile. Niisiis pole festivali ajal suvepea­linnas ruumiga priisata.

Mõni rannalähedane hotell on 16.–19. augustini mitmeks õhtuks ­juba välja müüdud, nende hulgas Tervise Paradiis ja Ammende villa, ent kesklinnas asuv hotell Pärnugi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles