ERR.ee: Pärnu linn tahab avaliku sauna korda teha

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe saun on kehvas seisus.
Pärnu Ülejõe saun on kehvas seisus. Foto: Hille Rokk

Pärnu linnale kuuluv osaühing Kümblus soovib võtta 22 miljonit krooni laenu, et remontida juba poolteist aastat suletud avalik saun.

Firma on kuulutanud välja nii laenu- kui ehitushanke, vahendasid ERRi uudised.

Kunagised saunaruumid ei kannata praegu mingit kriitikat. Linnale kuuluv saun oli üürile antud, aga kuna üürnik oli sauna täiesti käest lasknud, lõpetas linn ühepoolselt lepingu ja hakkas otsima võimalust hoone korda teha. Nagu võib järeldada teise Kümblusele kuuluva sauna käibest, pole saunakasutajatest puudust. See annabki osaühingule julgust investeerida.

OÜ Kümblus nõukogu esimees Ranno Künnapi sõnul tahab firma teha klassikalise saunakompleksi, kus oleks kaks üldsauna vihtlemisvõimalusega, peresaunad ja 30 inimesele mõeldud konverentsikeskus koos saunamõnude nautimisega.

Firmal on sauna ehitusprojekt juba valmis ja ka  ehitusluba käes. Nüüd jääb üle oodata, kuidas pangad laenuhankele reageerivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles