Horoskoop, 20. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Suurepärane päev erisuguste finantsotsuste langetamiseks. Oskad teha mõistlikke järel-dusi ja kuulata lähedaste nõu. Puudu ei jää romantikastki.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Mõnus päev keskusteluks ja sõpradega aja veetmiseks. Veendud, et inimesed oskavad teineteise vastu olla soojad, sõbralikud ja lahked.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Hea päev kodus koos teistega aega veeta ja perekondlikult vestelda. Kutsu sõbradki külla, et üheskoos grillida, ­toredaid mälestusi meenutada, filme vaadata või lihtsalt olla.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Oled nüüd meisterlik sõnasepp, seetõttu läheb eriti hästi neil Vähkidel, kes tegelevad müügi, turunduse, õpetamise, näitlemise või kirjutamisega. Mõjute rõõmsameelsete ja ­šarmantsetena.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Otsi viise, kuidas suurendada oma sissetulekut – sa võid ­selles edu saavutada. Oled ­täna kergesti mõjutatav, seega kui satud poodlema, ole valvas, et sa juhuoste ei teeks. Su ajataju on häiritud, sest kipud ennast midagi tegema unustama. Ole tähelepanelik!

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Suurepärane päev värsken­dada oma garderoobi. Hellita end mõne ilusa riideeseme või ehtega. Oled enesekindel ja soovid peeglist näha meel­divat vaatepilti. Suhtlemisel oled diplomaatiline ja saavutad oma eesmärgid.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Sulle mõjub hästi looduses omaette olemine. Naudid vaikust ja rahu, kuna soovid elu tunnetada sügavamal tasandil. Kõik su ettevõtmised pakuvad sulle rõõmu ja elevust.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Suhted sõprade ja grupiliikmetega on soojad ja sõbralikud. Vahest võid tõdeda, et sõpradest võivad armastajadki saada. Hoia meel avatud!

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Suudad endast positiivse mulje jätta nii ülemustele, vanematele kui teistelegi tähtsatele isikutele. Tõenäoliselt küsitakse täna sinu arvamust selle kohta, kuidas midagi paremini teha või mingit asja edukalt esit­leda.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Soovid reisida ja teed selleks plaanegi. Haara igast võimalusest, et avastada uusi kultuure ja külastada eri paiku. Romantika kellegi sinust erinevaga võib õide puhkeda.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Kingitused ja teened on sinu poole teel, sul tuleb vaid ­kannatlik olla. Su lähedased tunnevad, et väärid seda, võta kõik heameelega vastu.

KALAD (19. II – 20. III)

Suhted partneri ja lähedastega on praegu toetavad ja rahuldust pakkuvad. Tee õhtuks plaane ja kutsu keegi välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles