Horoskoop, 27. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Täiskuu muudab armuelu keeruliseks. Ära oota teistelt liiga palju. Võta rahulikult. Ometi võivad kolleegide vahel romantilised tunded tärgata.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Tunned, et oled lükata-tõmmata eraelu ja karjääri vahel. Tead, et ei tohi kõrvale heita kodu ja peret. Sõnnidele tuleb romantiline päev.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Pööra tähelepanu kõigele, mida ütled ja teed, kuna õnnetusi võib ette tulla. Naudi kodus meele lahutamist. Sulle meeldib kodu sisustada ja kaunimaks muuta.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Sind ootavad ees majandus­likud vaidlused. Oled oma ­soovides selgesõnaline ja ­otse­kohene, mistõttu saadab sind edu. Hoia vaidlustes pea selge.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

See on ainus kord selle aasta jooksul, kui täiskuu on sinu ­tähemärgi vastas, mistõttu suhted partnerite ja lähedaste sõprade vahel kujunevad keeruliseks. Võta rahulikult ja ära kraakle kellegagi.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Varu kolleegidega kokku puutudes kannatust. Õnneks oled tugev, karismaatiline ja populaarne. Inimesed tulevad ise ­sinu juurde. Ole abivalmis, kui seda vajatakse.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Ole sõbralik ja taktitundeline, kui vestled sõprade ja rühmaliikmetega. Inimesed võivad täiskuust tuleneva energia ­tõttu pinges olla. Usalda oma instinkte.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Ülemused, vanemad ja olulistel positsioonidel autoriteedid võivad su tähelepanu nõuda ajal, kui sul tuleks hoopis perele keskenduda. Millist otsust langetada? Otsusta oma südametunnistuse järgi.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Aeglusta tempot ja võta vabamalt, kuna õnnetusi kipub ette tulema. Reisiplaanid võivad ­samuti edasi lükkuda. Varu ­lisaaega kõigeks, et lahendada ettenägematuid probleeme.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Midagi ühisvara, pärandi või pangandusega seotut tõotab sinu teele sattuda. Vähemalt tead, mida sa soovid ja mida on oodata. Sellestki võib kasu olla.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Täiskuu on sinu tähemärgis ja see tähendab, et pead teistega läbisaamiseks abivalmis ja kannatlik olema. Ära oota kelleltki liiga palju. Püüa lõdvestuda.

KALAD (19. II – 20. III)

Ole kolleegidega koostööaldis, kuna kõik tunnetavad täiskuu energiat. Õnneks on Veenus su tähemärgi vastas, aidates sul olla sarmikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles