Sadama kossutiimi juht: sats on 90 protsenti komplekteeritud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Drew Urquhartile (13) tuli pakkumisi mujaltki, valis ta Pärnu ­Sadama.
Kuigi Drew Urquhartile (13) tuli pakkumisi mujaltki, valis ta Pärnu ­Sadama. Foto: Pärnu esindusmeeskond/Facebook

Kui enamik Eesti korvpallimeeskondi tegutseb suvisel värbamisperioodil tasa ja targu, on Pärnu Sadama tiim septembri lõpus algavaks hooajaks juba niisama hästi kui koos. Viimati täiendati ridu kanadalase Drew Urquhartiga.

22aastane ja 203 sentimeetri pikkune Urquhart mängis viimased neli aastat USAs Vermonti ülikoolis. Lõppenud hooajal olid tema keskmised näitajad 11,1 punkti, 5,4 lauapalli ja 1,1 blokki. Pea 100kilone mehemürakas on esindanud Kanada noortekoondisi. Suvepealinna tiimiga sõlmitu on tema esimene profileping.

Peale Sadama pakkumise oli Urquhartil muidki valikuvariante. “Otsustasin tulla siia mängima, kuna näen suurt võimalust teenida palju mänguminuteid ja Alexela korvpalli meistriliiga on väga heas nimekirjas. Kõik jooksis väga hästi kokku ja ­varsti olen kohal,” rääkis kanadalane ­kohaliku tiimi vahendusel ja lisas, et tema suur eesmärk on mängida kunagi maailma tugevaimas liigas NBA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles