Homme ja ülehomme kuuleb Pärnus Georg Otsa nimelise muusikakooli kontserte

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli korraldatava muusikalaagri kulminatsiooniks on kaks kontserti.
Pärnus Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli korraldatava muusikalaagri kulminatsiooniks on kaks kontserti. Foto: Peeter Langovits

Homme kell 16.30 Pärnu uue kunsti muuseumis ja ülehomme kell 12 Pärnumaa kutsehariduskeskuses toimuvad kontserdid, kus esinejaid eri aladelt ja koolidest üle Eesti.

24.–28. juulini toimub Pärnus Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli korraldatav muusikalaager. Toimuvad ansambli- ja orkestriproovid, erialatunnid ning ühised suvised väljasõidud. Õpetajaiks on Ivo Lille, Meeme Saareväli, Tarmo Velmet, Lembi Mets ja Kristi Mühling Otsa koolist, külalistena viiuliõpetaja Tiiu Peäske Tallinna muusikakeskkoolist ja kontsertmeister, tuntud pianist Toivo Peäske.

27. juuli kontserti uue kunsti muuseumis võib nimetada ka mini- kammerkontserdiks – seal esinevad need, kes laagris valmistunud soolo- või kammermuusika esitamiseks.

28. juulil Pärnumaa kutsehariduskeskuses liitub esinejatega orkestergi, mille koosseisus on kõik laagris osalevad õpilased. Juhatavad Ivo Lille ja Lembi Mets. Ettekandele tuleb muu hulgas uudisteos, Ivo Lille „Kodutee” orkestrile. Kontserdid on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles