Vaprus sõlmis lepingu jalgpalluriga, kes aastate eest oli üks Inglismaa talendikamaid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Moli ja Indrek Zelinski.
Dave Moli ja Indrek Zelinski. Foto: www.vaprus.ee

Pärnu JK Vaprus sõlmis lepingu 23aastase briti ründaja Dave Moliga.

Inglane treenis viimased kaks nädalat Vaprusega, nüüd jõuti lepinguni.

Vaprate Karude peatreeneri Indrek Zelinski sõnutsi annab Moli liitumine klubile jõudu juurde. “Eriti rünnakul. Dave on väga huvitav ja kvaliteetne ründaja, kes on meeskonda hästi sisse elanud, meeskond on ta hästi vastu võtnud,” avaldas ta klubi kodulehel

Juhatuse esimees Jaak Roosson lisas: “Mängijate lisandumisega saame märgatavalt tõsta esindusmeeskonna treeningukvaliteeti ja seeläbi anda tõuke meie noorte mängijate arengule. Klubi esindusmeeskond on viimase poolteise aastaga teinud läbi suure arengu ja positiivse tõuke selleks andis Pärnu linnameeskonna kadumine, mille tõttu pidime võtma vastutuse ja kohustuse tekkinud tühimik Eesti tippjalgpallis täita. Klubi arendades teeme kõik otsused, lähtudes sellest, et pakkuda parimat jalgpalliharidust ja väljundit kasvandikele.”

Moli oli aastate eest Inglismaal üks talendikamaid. Aastal 2009, kui Moli oli 14aastane, ei olnud britil ühegi korraliku klubiga lepingut. Temast huvitusid paljud Inglise kõrgliiga klubid, kuid Liverpoolil õnnestus toona ülimalt populaarne mängija oma ridadesse meelitada.

Nii alustas Moli treeninguid Liverpoolis, kus klubi poolehoidjad ootasid pikisilmi noore staari esindusvõistkonda jõudmist. Ootamatult ei suutnud Moli Liverpoolis kuidagi kohaneda ja nii liikus ta Liverpoolist kolm aastat hiljem edasi Wolvesi meeskonda. Sealt edasi juba Inglismaa madalamatesse liigadesse.

Sellest ajast alates on Moli mänginud maailma eri paigus: Maldiividel, Prantsusmaal ja Poolas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles