Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Jäär

Ole ettevaatlik jagatud vara aruteludes. Oled võib-olla natuke liiga lahke, endastki tuleb lugu pidada. Ära loobu oma osast kergekäeliselt.

Sõnn

Ära luba teistele rohkem, kui korda suudad saata. Sulle tähtsad isikud võivad sinu sõbralikkust ja nõusolekut ära kasutada. Ole valvas!

Kaksikud

Armastad nüüd reisida, kuna soovid rutiini jalge alt pühkida. Vajad keskkonnamuutust ja vaheldust. Õnneks on sul nüüd võimalus seda endale lubada.

Vähk

Pea lugu oma partneri varast. Vahest kipud laristamisega üle piiri minema. Võid seda hiljem kahetseda.

Lõvi

Soe ja sõbralik päev. Naudi lobisemist ja veeda meeldivalt aega, kuid ära hammusta suuremat tükki kui närida jaksad.

Neitsi

Tööreise võib lähiajal ette tulla, need võivad kujuneda väga toredaks. Ometi ei maksa sul rohkem kulutada kui vaja läheb.

Kaalud

Lõbus ja sotsiaalne päev – oled jutukas ja aktiivne. Võta vastu kutsed üritustele, naudi spordisündmusi ja lastega mängimist.

Skorpion

Perega koos olemine teeb sulle head meelt. Ometi võib tunduda, et kodus on suurem kaos kui tavaliselt. Ära reageeri üle, vaid püüa rahulikuks jääda.

Ambur

Sinu positiivne ellusuhtumine tõmbab teisi ligi. Oled sõbralik ja näed kõiges head, ent ole võõrastega suhtlemisel ettevaatlik.

Kaljukits

Suurepärane päev äritegevuseks. Pea meeles, et kui miski paistab liiga hea, et tõsi olla, siis nii tõenäoliselt ongi. Kontrolli kogu teave topelt üle.

Veevalaja

Kuu lööb praegu sinu tähemärgis Jupiteriga tantsu. Oled optimistlik ja rõõmus, teed südame soojaks oma lähedastelgi.

Kalad

Võid nüüd oma sisetunnet täielikult usaldada. Sinu valik, kas soovid teistega suhelda või olla omaette keset kaunist loodust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles