Pärnumaale toodi kolm MMi medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangpomm.
Sangpomm. Foto: Elmo Riig / Sakala

USAs lõppenud sangpommitõstmise maailmameistrivõistlustel teenis Sindi spordiklubi Kalju esindaja Siiri Univer naiste kuni 58 kilo kehakaalus hõbemedali. Meistrikulla sai Ivana Slata Sloveeniast ja pronksile tuli Mrina Grenadyorova Kasahstanist. Juunioride arvestuses oli Univer parim.

Üle 68kiloste naiste konkurentsis võistles Malle Tiko (SK Audru) hõbeda vääriliselt. Esimeseks tuli Irma Sisic Horvaatiast ja kolmas oli Helen Walker Inglismaalt.

Järvamaa lahtistel meistrivõistlustel Albus võitsid Pärnumaa sportlased üheksa medalit. Noorte konkurentsis tulid oma kehakaalus esikohale Jan-Erik Vahter, Matis Uustalu ja Mihkel Poom, teise koha sai Arvi Õismann ja kolmas oli Kaur Kalamets.

Meeste võistlusel esinesid teise auhinna vääriliselt Toivo Põldur ja Valdi Killing. Naiste arvestuses oli parim Malle Tiko, kellele järgnesid Elvi Bender Jõgevamaalt, Saima Saar Järva-Jaanist ja Ülle Miil Sindi spordiseltsist Kalju.

Parima neiu auhinna sai Siiri Univer.

Oktoobri eelviimasel nädalavahetusel on Maardus sangpommitõstmise veteranide maailmameistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles