Noored sõudjad esinesid MMil tagasihoidlikult

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmine.
Sõudmine. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eile selgusid Poolas Poznanis alla 23aastaste sõudmise maailmameistrivõistlustel Eesti paatkondade lõplikud kohad. Etteasted jäid pigem tagasihoidlikuks.

Noormeeste kergekaalu paarisaeru neljapaat, kellelt salamisi loodeti kohta A-finaalis, piirdus sel korral B-finaaliga, finišeerudes ajaga 6.25,47 kuuendana. Kuna paatkondi tegigi MMil kaasa 12, tähendas see Kermo Randmäele, Joonatan Kamale, Karl August Ruusalepale ja pärnakale Ander Koppelile viimast positsiooni. 

Nii nagu mullu, tegid Eesti koondise parima etteaste paarisaeru kahepaadil sõudvad Pärnu SK Kalevi liikmed Johann Poolak ja Marko Laius, kes aasta vanemana vahetasid 18. koha tänavu 15nda vastu. C-finaalis sõudnud pärnakaid edestasid Rumeenia (6.55,39) ja Norra (6.55,51). Tahapoole jäid Iisrael (7.07,22), USA (7.13,65) ning D-finaalis sõudnud Läti ja Elevandiluurannik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles