Spetsialistid õpetavad koos lapsega õppima

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spetsialistid õpetavad lapsevanemaid koos lapsega õppima.Pildil esimese klassi poiss Johannes Villmann.
Spetsialistid õpetavad lapsevanemaid koos lapsega õppima.Pildil esimese klassi poiss Johannes Villmann. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eelkooliealiste laste ja 1.-3. klassi õpilaste vanemad ning algklasside õpetajad saavad 24. oktoobril kasulikke teadmisi koolitusel “Kas ja kuidas õppida koos lastega?”.
 

Koolitusel räägib eripedagoog Maili Vesiko-Liinev, kuidas toetada lapse iseseisvuse ja vastutuse suurenemist, kuidas teha lapse jaoks lugemine huvitavaks, kuidas tõsta lugemishuvi ja kuidas oma lapsega edukalt suhelda.

Logopeed Kadi Künnapuu annab nõu, kuidas toetada lugemis- ja kirjutamisraskusega last õppimisel, ning tutvustab internetipõhise kõneravi võimalusi.

Koolitus toimub 24. oktoobril 17.30-19 Pärnu linnavalitsuse 3. korruse saalis Suur-Sepa 16 ja on osalejatele tasuta. Koolitust rahastavad Eesti lugemisühing ja hasartmängumaksu nõukogu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles