Kolme bussiliini asemele tuleb üks linnalähiliin (1)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna ja lähiliinide sõiduplaanis ühendatakse tänasest linnalähiliinid 40 ja 57, uus liin hakkab kandma numbrit 40.
Pärnu linna ja lähiliinide sõiduplaanis ühendatakse tänasest linnalähiliinid 40 ja 57, uus liin hakkab kandma numbrit 40. Foto: Ants Liigus

Pärnu linna ja lähiliinide sõiduplaanis ühendatakse tänasest linnalähiliinid 40 ja 57, uus liin hakkab kandma numbrit 40. Peale selle suletakse liin nr 11. Selle muudatuse raames tihendatakse ühtlasi liini nr 40 graafikut ja pikendatakse marsruuti.

Kui seni oli liini 40 (Pärnu–Sindi) lõpp-peatus Tallinna maanteel ja bussid keerasid ümber noorteväljakul, siis tänasest sõidab buss mööda Tallinna maanteed Sauga alevikuni ja paljudel ringidel Sauga koolini.

Liinil 40 suureneb busside liikumissagedus nii, et iga päev hakkab buss sõitma 20minutilise vahega, vaid varahommikul ja hilisõhtul on intervall pikem. Tipptundidel on busside intervallid veel ­lühemad.

Täpsemat infot uuenenud bussigraafiku ja marsruutide kohta leiab internetist aadressil Peatus.ee, Pärnumaa ühistranspordikeskuse koduleheküljelt Pytk.ee ja bussipeatustest.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles