Endreksonita neljapaat sihib EMi medalit (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat saavutas 2017. aasta sügisel MMil pronksmedali. Kuidas läheb vähem kui aasta hiljem EMil?
Eesti paarisaeruline neljapaat saavutas 2017. aasta sügisel MMil pronksmedali. Kuidas läheb vähem kui aasta hiljem EMil? Foto: Detlev Seyb/FISA

Kui eestlased vaevlevad kodumaal tapva kuumuse käes, siis juuli viimasel päeval Strathclyde’i saabunud Eesti sõudjad naudivad Šotimaal peetavatel Euroopa meistrivõistlustel mõnusat 15-kraadist suveilma. Eesti paarisaeruline neljapaat sihib täna algavatel tiitlivõistlustel järjekordset medalit.

Mullu sügisel USAs toimunud maailmameistrivõistlustel pronksmedali teeninud neljapaat pole vähem kui aasta hiljem sugugi mitte sama nägu, sest sedapuhku puudub koosseisust vanameister Tõnu Endrekson, kelle asemel annab eessõudja Kaur Kuslapi tempot järgmistele meestele edasi hoopis Sten-Erik Anderson. Lisaks kuuluvad paatkonda Allar Raja ja Kaspar Taimsoo. Ka neli aastat tagasi olid eestlased mõlemal tiitlivõistlusel (EM ja MM) sama paatkonnaga (Kuslap, Anderson, Raja, Taimsoo) väljas, kui jõudsid finaali, ent mitte medalikohale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles