Pärnus kadunuks jäänud Johannese surma põhjus jääbki saladuseks (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja vabatahtlikud otsisid kadunud Johannest tema kadumise järel aktiivselt mitu päeva.
Politsei ja vabatahtlikud otsisid kadunud Johannest tema kadumise järel aktiivselt mitu päeva. Foto: Mailiis Ollino

Ekspertidel ei õnnestunud selgitada välja mullu sügisel Pärnus kadunuks jäänud ning kevadel mitmekümne kilomeetri kauguselt mererannalt leitud Johannese surma põhjust.

Ekspertiis selgitas välja, et surnukehal vägivallatundemärke ei olnud, kuid täpset surma põhjust välja selgitada ei õnnestunud, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla Postimehele.

Kuna noormehe surnukeha leiti pool aastat pärast tema kadumist, ei õnnestunud lõplikku tõde välja selgitada ka tänapäevaste kohtuarstliku ekspertiisi vahendite abil.

Kohalik elanik leidis 23. aprilli õhtul Pärnumaalt Marksa külast surnukeha, politsei tuvastas, et tegemist on Pärnus mullu 29. oktoobril kadunuks jäänud Johannesega. Marksa rand asub Pärnust umbes 30 kilomeetri kaugusel.

19-aastane Johannes.
19-aastane Johannes. Foto: Lääne prefektuur

Viimati nähti Johannest mullu 29. oktoobri varahommikul lahkumas Vaarika ööklubist. Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas 19-aastane Johannes sammus kell 3.35 Pärnus Vaarika ööklubi trepist alla. Seejärel väljus jopeta noormees klubist ja liikus Bermuda kolmnurgana tuntud Rüütli ja Hommiku tänava ristmiku poole.

Siis kadus Johannes turvakaamera vaateväljast. Ehkki Pärnu südalinnas on mõnigi kaamera, polnud kadunud noormeest rohkem ühelgi salvestisel.

Politsei ja vabatahtlikud otsisid kadunud noormeest mullu sügisel aktiivselt mitu päeva, kuid paraku jäi noormees siis leidmata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles