Häirekell konkurentidele? Kaks meest on püsinud footvolley Eesti meistrivõistlustel kaks aastat kaotuseta

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
<em>Foot­volley </em>Eesti meistrid Tever Liiv (vasakul) ja Vasily Tsubera pole kaks aastat kaotanud koduriigi meistrivõistlustel ainsatki mängu.
<em>Foot­volley </em>Eesti meistrid Tever Liiv (vasakul) ja Vasily Tsubera pole kaks aastat kaotanud koduriigi meistrivõistlustel ainsatki mängu. Foto: Lilli Tölp

Finaal. Kõik kulgeb vastupidi turniiri senistele, äärmiselt pinevatele lahingutele. Liidrite enesekindlus on kurnatusest ja valutavast kehast hoolimata kõigutamatu.

Esimese geimi 18:4 võitnud Vasily Tsubera ja Tever Liiv juhivad 17:12. Ja siis maandubki pall rannaliival Marko Kiigajaanile ja Henry Hoolmale püüdmatus kauguses.

Kuidas pall sinna sai, fina­listidele enam ei meenu. “Krampide tõttu ma viimaseid punkte väga ei mäleta, kuna võitlesin iseendaga,” tõdes Tsubera.

Pealegi, mida siin meenutada? Nagu Liiv märkis, ei jõudnud poolfinaal ega finaal pingeliseks minna: üheski geimis vastased üle 13 punkti ei saanud. “Tundsime end lõpuni välja üsna kindlalt. Ju oli meie päev: kõik õnnestus täpselt nii, nagu plaanisime,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles