Korvpalli esindusmeeskond leidis abitreeneri

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kollinil on pikaajaline laste treenimise kogemus.
Kalle Kollinil on pikaajaline laste treenimise kogemus. Foto: Facebook

Pärnu korvpalli esindusmeeskond andis oma Facebooki lehel teada, et palkab oma teiseks treeneriks kogenud noortetreeneri Kalle Kollini.

Pärnu Sadama juht Johan Kärp otsis inimest, kes vajadusel aitab esindusmeeskonda ja samal ajal arendab Pauluses korvpalliklubi lapsi. Nii saabki Kollin Pärnu Sadama teiseks treeneriks ja võtab vastutuse noorte tegemiste eest.

Kollini arvates on suvepealinna tulek mugavustsoonist väljumine. „Elus on palju väljakutseid. Otsus Pärnu tööle tulla ei sündinud kergelt,“ lausus ta. „Märjamaal töötades olin kaheksast 15ni kooliõpetaja ja seejärel korvpallitreener. Koolipäevad muutusid rutiinseks, aga trennilapsed päästsid päeva. Nädalavahetustel olin lastega, kellel silm säras. Väga raske on tulla särasilmsete laste juurest nende juurde, kelle silmad tuhmid.“

Kollin peab oma proovikiviks 2012. ja 2013. aastal sündinud lasteaialaste treeningutega alustamist. Pärnu ja Pauluse korvpalliklubi on jaganud omavahel lapsed sünniaastate järgi. „Siinne jalgpalliklubi on teinud väga head tööd ja nende marjamaale trügida on väga raske,“ nentis Kollin.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles