Jõustruktuuride tugevamad on politsei- ja piirivalveametis

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuraja läbimine.
Jõuraja läbimine. Foto: Erakogu

Pärnumaal Paikusel toimunud kahepäevased jõustruktuuride spordimängud võitis politsei- ja piirivalveameti (PPA) esindus.

9.–10. augustini peetud võistlustel saavutas teise koha vanglateenistuse võistkond, jäädes võitjast maha vaid kahe punktiga. PPA võistlejad tulid esikohale meeste ja naiste jalgpallis, naiste 3x3 saalikorvpallis, kettagolfis, teenistuspüstolist laskmises ja naiste rannavõrkpallis. 

Vanglateenistuse võistkond saavutas kuus alavõitu jõuraja läbimises, jõu kahevõistluses, rattakrossis, lauatennises, kergejõustikus ja sisesõudmises. Kolmandaks tulnud kaitseliit võttis alavõidud orienteerumises ja males ning üldtabelis neljandana lõpetanud kaitsevägi sai võistkondliku võidu meeste rannavõrkpallis.

Kokku osales IV jõustruktuuride spordimängudel 620 võistlejat 12 asutusest. Järgmiste mängude korraldamiseks andis kaitsepolitsei peadirektor Arnold Sinisalu teatepulga üle siseministeeriumi kantslerile Lauri Lugnale. Võistlusi korraldab ministeerium kahe aasta pärast siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse ning häirekeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles