Urmas Hännile: Linnavalitsus, istu! Kaks!

Urmas Hännile
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5,62 miljonit eurot maksma läinud rajatise rajakate laguneb, jooksurajad on maha märgitud räpakalt, tribüüni katus hallitab.
5,62 miljonit eurot maksma läinud rajatise rajakate laguneb, jooksurajad on maha märgitud räpakalt, tribüüni katus hallitab. Foto: Mailiis Ollino

Rannastaadioni ehi­tamise peatöövõtjalt alandlikult ilmnenud puuduste kõrvaldamist anuv ­Pärnu linnavalitsus peaks praegu silmad peast häbenema, sest just rae suhtumine spordiareeni rajamisse võimaldas tekkida nüüdsel olukorral.

Ei ole mõtet hakata veel kord üle rääkima, et valmimise järel nii Eesti arhitektide liidu aastapreemia kui Pärnu 2016. aasta teo pälvinud Pärnu maksumaksjale 5,62 miljonit eurot maksma läinud rajatise rajakate laguneb, jooksurajad on maha märgitud räpakalt, tribüüni katus hallitab.

Ehk kui laenata mõttearenduseks sobivat kirjandusklassikast, on ehitaja tulnud Pärnule kosja tema (linna) enda rahaga.

Eks ta ole. Loomulikult annab kellel iganes lõputult lorada Rannastaadioni ehitamisele eelnenud kohtuvaidlusist, mis nihutasid töödega pihta­hakkamise peaaegu aasta võrra edasi. Kuid seda valvsamalt pidanuks Pärnu linn tööde rahastajana toimuval silma peal hoidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles