Kas Weekend Festivali ajal paistab päike või avanevad taevaluugid?

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali külastajad peaks saama nautida mõnusat suvesooja, kuid aeg-ajalt võib tulla vihmagi.
Weekend Festivali külastajad peaks saama nautida mõnusat suvesooja, kuid aeg-ajalt võib tulla vihmagi. Foto: Ants Liigus

Riigi ilmateenistuse andmete kohaselt saab neljapäeval Pärnus algava Weekend Festivali ajal nautida suvesooja, kuid festivalikülalised peaksid arvestama sajugagi.

Neljapäevaks lubab ilmateenistus vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati võib sadada hoovihma. Õhusooja on 19–24 kraadi. Öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, õhutemperatuur on 10–16 kraadi.

Reedeks on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Sooja on 20–26 kraadi. Ööseks ennustatakse vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Temperatuurinäit jääb 13–18 kraadi vahele.

Laupäevaks lubab prognoos vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Õhutemperatuur on 21–27 kraadi. Ennustuse järgi tuul tugevneb, puhudes viis kuni 11 meetrit sekundis, pärastlõunal rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles