Politsei otsib Pärnumaal kadunud 68aastast Tiiut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib 68aastast Tiiut, kes lahkus Pärnu linnas kodunt eelmise nädala alguses ega ole siiani naasnud.
Politsei otsib 68aastast Tiiut, kes lahkus Pärnu linnas kodunt eelmise nädala alguses ega ole siiani naasnud. Foto: Lääne prefektuur

Politsei otsib 68aastast Tiiut, kes lahkus kodunt Pärnu linnas eelmise nädala alguses ega ole siiani naasnud.

Viimati nähti Tiiut eelmise nädala teisipäeval Tori vallas. Viimase telefonikõne tegi ta Vändra kandis, sellest võib oletada, et ta sõitis autoga Viljandi suunas. Pärast seda on Tiiu telefon olnud välja lülitatud.

Tiiu võib liikuda sinist värvi sedaankerega Volvo 460ga, mille registreerimisnumber on 634 ARM. „Palume kõigil, kes on sellist sinist Volvot viimase nädala jooksul näinud või teavad, kus see asub, anda politseile märku,” ütles Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseik Erik Rand.

Tiiu on 168 sentimeetrit pikk, viimati olid tal jalas heledad püksid ja valged kingad, seljas hele pluus ja kaasas beežikas õlakott. Tal on punakaslillad õlgadeni juuksed.

Politsei palub neil, kes on Tiiut viimase nädala vältel näinud või teavad tema asukohta, teatada sellest numbril 110 või 5323 1473.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles