Galerii: riigihalduse minister väisas maakonna ettevõtteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigihalduse minister Janek Mäggi külastas täna Pärnumaa ettevõtteid ja kohtus omavalitsusjuhtidega.

„Pärnu on oluline piirkonnakeskus ja tähtsaim turismi sihtkoht riigis pärast Tallinna, kuid mitte ainult. Pärnu on ka tööstus- ja transiidikeskus, mis annab tööd ja leiba ega lase linnal talvelgi hääbuda,“ kõneles Mäggi. 

„Ettevõtlusele on määrav roll taristul, mida riigi ja kohaliku omavalitsuse ja ettevõtjate toel arendada. Näiteks vajaks ettevõtjate arvates neljarealiseks muutmist Pärnu-Jaagupi–Uulu lõik Via Baltical. Investeeringuid ootavad sadam, lennuväli, muud maanteed ja paikaloksumist uus haldusjaotus. Pärnule annab arengueelise turismi ja ettevõtluse sümbioos, inimeste aastaringne hõivatus,“ märkis minister.

Mäggi visiidi sihtkohad olid Aknakoda OÜ, spordirõivaste tootja Trimtex AS, rõivatootja Protex Balti AS ja tekstiiliettevõte Wendre AS.

Samuti kohtus minister rahandusministeeriumi regionaalhaldusosakonna Pärnu talituse töötajate ja Pärnumaa omavalitsusjuhtidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles