Endlas annab etendusi Tartu Uus Teater

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Uus Teater annab oktoobri lõpus Pärnus kaks etendust.

28. oktoobril mängitakse lavastust „Rein Pakk otsib naist!“, mille autor ja lavastaja on Urmas Vadi.

Tegemist on romantilise komöödiaga, kust on kadunud glamuur, vallatud suudlused liftis, maasikad hulpimas šampanjaklaasis, piknik päikesetõusu ja lummava vaatega alla orgu. Jääb vaid ühe mehe ja naise lugu. Mängivad Helena Merzin ja Rein Pakk.

29. oktoobril jõuab Pärnus vaatajate ette Ivar Põllu autorilavastus “Ird, K.”, mis lavatekstina valiti teatri aastaauhindade jagamisel parimaks algupärandiks aastal 2010. Parima meesnäitleja auhinna pälvis Ird, K rolli eest Nero Urke.

Lavastus on tragöödia mehest, kes ei kahtle ega kõhkle kunagi ning kelle suurim mure on see, et ta ei jõua kõike ise ära teha.

Lavastus on täiesti mittenostalgiline sissevaade kommunistlikku lähiminevikku. Huumorimeeleta ekskommunistidele ei soovitata!

Mängivad Nero Urke, Katrin Pärn, Maarja Jakobson, Evald Aavik, Robert Annus (külalisena Vanemuisest), Juss Haasma või Janek Joost.

Etendused toimuvad Endla Küünis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles