Pärnu hansagümnaasium=nõudlikkus+ inimlikkus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Hansagümnaasium.
Pärnu Hansagümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu hansagümnaasium on linna üks tuntumaid õppeasutusi. Selle kooli seintevahelt on võrsunud tuntud sportlasi, kirjanikke, näitlejaid, poliitikuid jne. ühesõnaga traditsioonidega ja tasemel haridustempel.

Selle kooli vilistlaseks olla on ka minul õnn.Lisaks jätkab õpingute traditsioone samas ka minu tütar.

Siiani olin kuulnud oma muidu vägagi nõudliku teismelise east väljuva tütre suust sagedasi märkusi koolide kohta, aga oh imet - Pärnu hansagümnaasiumi kohta mitte ühtegi negatiivset märkust!

Selle põhjused said mulle peagi selgeks. Nimelt toimus kooli lastevanemate koosolek. Loomulikult võtsime koos abikaasaga sellest osa. Siit, koosolekult, saingi pealkirjas toodud emotsiooni.

Terve koosoleku vältel valitses töine asjalik arutelu ning mõttevahetus. Mitte ükski probleem ei jäänud lahendamata, mitte ükski küsimus vastuseta. Selle eest hoolitsesid pedagoogid, eesotsas direktor Silja Kikerpilliga.Asjalik koosolek lõppes klassijuahtajate vestlustega.

Edu teile, hansagümnaasiumi asjalikud pedagoogid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles