Politsei toimetas Weekendi avapäeval jaoskonda 70 inimest

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival Baltic 2018: kaklus VIP alal.
Weekend Festival Baltic 2018: kaklus VIP alal. Foto: Madis Sinivee

Eile Pärnus alanud Weekend Festivali avapäeval toimetas politsei jaoskonda ligemale 70 inimest.

Neist pea pooled olid alaealised, kellest enamik oli tarvitanud alkoholi, kahelt alaealiselt leiti keelatud ainet. Korrarikkumistega hakkama saanud noorukid anti võimaluse korral vanemate hoole alla. Paarkümmend täiskasvanut tarvitas narkootikume või omas väikeses koguses narkootilist ainet. 

Üks alaealine võltsis ID-kaarti, et pääseda täiskasvanute peole. 

Üksjagu said politseinikud tegeleda kiiruseületajatega, rikkujaid oli üle 100. Üks tabatud juht oli kriminaalses joobes. Politsei hoiab liiklusel silma peal lähipäevilgi.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnutsi ei sattunud kõik korrarikkujad jaoskonda festivalialalt, seadusega pahuksisse minejaid leidus väljaspoolgi.

„Teeb rõõmu, et esimene festivalipäev möödus Pärnus rahulikult ja suuremate vahejuhtumiteta. Nii rahulikku festivalipäeva pole politseil ühelgi varasemal aastal olnud, väga loodame, et sama saab öelda reede ja laupäeva kohtagi,” ütles Sinimeri.

Pärnu politseijaoskonna juht nentis, et arvestades seda, et Pärnus pidutseb praegu kümneid tuhandeid inimesi ja korda valvab iga päev üle 100 politseiniku, jäi korrarikkumisega silma vaid murdosa peolistest.

Tasub arvestada, et reegleid rikkunud festivalikülastajatel lõikab korraldaja käepaela läbi ja tagasiteed neil peole enam pole. „Näeme politseis seda, et nii mõnelgi võtab selline teade silma märjaks, sellega tasub arvestada,” lausus Sinimeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles