Taasiseseisvuspäeval on haiglas ambulatoorsed osakonnad suletud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu haigla annab teada, et esmaspäeval, 20. augustil on kõik haigla ambulatoorsed osakonnad suletud.

Lähenevate pühade eel soovitab haigla vajadusel täiendada oma koduapteeki ravimite ja esmaabivahenditega, et lihtsamate tervisehädadega ise toime tulla. Krooniliste tervisehäiretega patsientidel soovitatakse aegsasti pikendada oma põhihaiguse ravimiretseptid enda raviarstide juures ja ravimid ka välja osta.

„Haigla erakorralise meditsiiniabi osakond töötab küll ööpäev läbi, kuid sinna soovitame pöörduda vaid erakorralisel juhul, sest valvetubades teenindatakse eeskätt kriitilises seisundis haigeid, mistõttu kergete tervisehäiretega patsiendi ooteaeg võib venida pikale,” ütles Pärnu haigla kommunikatsioonispetsialist Eda Amur. „Ka kõik haiglavalves eriarstid töötavad pühade ajal samuti tavapärasest oluliselt suurema koormusega, mistõttu palume abivajajate mõistvat suhtumist pika ooteaja pärast.”

Pärnu haigla soovitab tervisehädade tekkel esmalt konsulteerida perearsti nõuandetelefonil 1220 või tasulisel nõuandetelefonil “Lastearst kuuleb” numbril 1599. Mürgistuste puhul saab nõu telefonil 16 662.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles