Vapruse leegionäri hooaeg lõppes 73 mänguminutiga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlve ristsidemete vigastus lõpetas Dave Moli tänavuse hooaha.
Põlve ristsidemete vigastus lõpetas Dave Moli tänavuse hooaha. Foto: Lilli Tölp /

Vaid mõni nädal tagasi Pärnu Vapruse meeskonnaga liitunud 23aastase inglase Dave Moli hooaeg lõppes ootamatult, sest omal ajal Inglismaal talendikamate noormängijate hulka arvatud jalgpallur vigastas treeningul põlve nii raskelt, et peab operatsioonile minema.

Nii jääb vaid mängus Viljandi Tuleviku vastu platsil käinud Moli saldoks Pärnu Vapruse eest tänavu 73 minutit. Väravat ei saanud ründaja selle ajaga kirja, kuid näitas, et on suvepealinna tiimile väärt täiendus, võites palju õhuvõitlusi ja hoides hästi palli vastaste ründetsoonis.

„Kahju, et nii läks,” ütles Moli. „Vaprus on noor ja talendikas meeskond. Tahtnuks väga tiimi aidata, aga kahjuks pean nüüd operatsioonile minema.”

Moli vigastas põlve ristsidemeid treeningul.

Vapruse peatreener Indrek Zelinski ütles, et Moli oli platsil meeskonnale väga oluline lüli. „Väga kahju, et tema hooaeg niiviisi lõppes,” avaldas peatreener.

Zelinski sõnutsi ei otsita Molile praegu asendajat. „Peame saama hakkama nende mängijatega, kes meil on,” lausus ta.

Moli oli aastate eest Inglismaal üks talendikamaid noori jalgpallureid. Aastal 2009, kui Moli oli 14aastane, ei olnud britil ühegi korraliku klubiga lepingut. Temast huvitusid paljud Inglise kõrgliiga klubid, kuid Liverpoolil õnnestus toona ülipopulaarne mängija oma ridadesse meelitada.

Nii alustas Moli treeninguid Liverpoolis, kus klubi poolehoidjad ootasid pikisilmi noore staari esindusvõistkonda jõudmist. Ootamatult ei suutnud Moli Liverpoolis kuidagi kohaneda ja nii suundus ta kolm aastat hiljem Wolvesi meeskonda. Sealt edasi juba Inglismaa madalamatesse liigadesse.

Sellest ajast on Moli mänginud maailma eri paigus: Maldiividel, Prantsusmaal, Poolas ja viimati Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles