Motomehed kihutavad nädalavahetusel Tihemetsa krossil

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordne Euroopa meister Kevin Saar (vasakul) jahib laupäeval Lauri rajal Eesti meistrivõistluste punkte.
Kahekordne Euroopa meister Kevin Saar (vasakul) jahib laupäeval Lauri rajal Eesti meistrivõistluste punkte. Foto: Rauno Kais

Laupäeval selguvad Tihemetsas Lauri rajal külgvankrite ja quadracer’ite motokrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste eelviimase etapi võitjad ning kaherattaliste tsiklite taltsutajad jahivad harrastajate TOP-200 karikasarja punkte.

Võistluspäev algab kvalifikatsioonisõitudega ja pool tundi enne keskpäeva stardivad esimestena külgvankritel sõitvad veteranid.

Pärnumaa tugevamatest motosportlastest tulevad Pärnu motoklubist Tihemetsa krossile quadracer’ite eliitklassis kahekordne Euroopa meister Kevin Saar, Sten Jupaschevski ja Kardo Saarmann. Olari Saarme võistleb quadracer’il veteranide, Joosep Eesmäe juunioride ja Tanel Põdra noorte konkurentsis.

Paikuse klubi esindavad Aivo Rabbi MX harrastajate klassis ja Sven Pintsuk - Riin Päll kihutavad hobiklassi külgvankrite arvestuses. Tihemetsa klubi sportlastest tulevad kodurajale sõitma Janno Oja quadracer’ite juunioride arvestuses ja Günther Põllumäe jahib poodiumikohta MX-hobiklassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles