Vändralased jõuavad 25 minutit kiiremini koju (1)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansabuss
Hansabuss Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Teadmistepäevast, 1. septembrist muutub maaliini 94-1 Pärnu–Vändra–Võidula–Kadjaste sõiduplaan ja vändralased saavad tänu sellele õhtul kiiremini koju.

“Muutuse tingis Tori valla Oore kandi inimeste soov õhtul Pärnust koju saada ja Põhja-Pärnumaa vallarahva soov Pärnust töölt kiiremini koju jõuda,” selgitas graafiku ümbertegemist Pärnumaa ühistranspordikeskuse vanemlogistik Avo Rahu.

Kõnealune buss väljub Pärnust edaspidi viis minutit hiljem ehk 17.15, läheb Torisse otsemat teed ja peab jõudma Mannare peatusesse samal ajal linnalähedase bussiga number 40, mis sõidab samal kellaajal piki Pärnu jõe vasakkallast Tootsini.

“Mannares saavad sõitjad kell 17.58 ümber istuda nii ühele kui teisele poole sõitvale bussile vastavalt nende sõidusuunale, sest liinibuss 94-1 ei sõida enam Tootsi,” täpsustas Rahu, lisades, et vändralased jõuavad graafiku muutmise järel vähemalt 25 minutit senisest kiiremini koju.

Maaliini teenindab AS Hansa Bussiliinid, mille ühissõidukid hakkavad silma kirjaga “Rahvas ratstel”, ja Pärnu–Vändra–Võidula–Kadjaste buss on käigus iga päev.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles