Pärnakas oli valmis Madridi derbi ajal väljakule jooksma

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etüüd sarjast armastus jalgpalli vastu: samal ajal kui parameedikud on tribüünil jutuhoos, jätkub Tarmo Tõnismannil (pingil vasakpoolne) ja tema kanderaamitiimil silmi vaid Madridi Atletico staarile Felipe Luisile.
Etüüd sarjast armastus jalgpalli vastu: samal ajal kui parameedikud on tribüünil jutuhoos, jätkub Tarmo Tõnismannil (pingil vasakpoolne) ja tema kanderaamitiimil silmi vaid Madridi Atletico staarile Felipe Luisile. Foto: Jana Pipar

Tallinnas Lilleküla jalgpallistaadionil UEFA Superkarika matšis Madridi Reali ja Atletico vahel oli valmis platsile jooksma ka pärnakas Tarmo Tõnismann.

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi kogukonnajuhina, samuti Pärnumaa korvpalliringkonnas ja rahvatantsijategi seas tuntud ja hinnatud Tõnismanni ei oleks staadionitäie möirgava publiku ja umbes 50 miljoni televaataja pilkude ette viinud teps mitte huligaansus, mida niisugustel spordimaailma tippsündmustel paraku vahel ette tuleb, samuti mitte filigraansel tasemel jalgpallioskus (kumbki Madridi klubi polnud selleks mänguks teda oma ridadesse värvanud), vaid töö: suvepealinna mehe ülesanne oli vajaduse korral aidata toimetada vigastuse saanud mängija pallimurult väljaku äärde, kus meedikud saanuks abivajajat tohterdama hakata.

Vutimaailma kõige vägevamatega sel õhtul midagi nii ränka siiski ei juhtunud ning mängijate haiget saanud jalad ja pead said kiirtohterduse kanderaamimeeste sekkumiseta.

“Õnneks keegi ei saanud nii rasket vigastust, et ta tulnuks kanderaamiga platsi kõrvale transportida. Vaid korra mängu jooksul oli mul tunne, et ehk nüüd tuleb väljakule minna. See oli esimese poolaja keskel, kui küljejoone lähedal põrkasid peadpidi kokku Atletico ründaja Diego Costa ja Reali kaitsja Sergio Ramos ja mõlemad jäid murule lebama,” meenutas Tõnismann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles