Linnameeskonna duubel kaotas esimese üleminekumängu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskonna duubelkoosseis (kollases) peab teise liigasse püsimajäämiseks tõestama ennast pühapäeval Keila JK vastu. Arhiivifoto.
Pärnu Linnameeskonna duubelkoosseis (kollases) peab teise liigasse püsimajäämiseks tõestama ennast pühapäeval Keila JK vastu. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Linnameeskond II pidi Eesti jalgpallimeistrivõistluste teise liiga esimeses üleminekumängus tunnistama võõrsil Keila vutiklubi 4:2 paremust.

Korduskohtumine peetakse pühapäeval Pärnus kunstmurustaadionil.

Pärnakad peavad liigakoha säilitamiseks saama teises mängus 2:0, 3:1 või rohkem kui kaheväravalise võidu.

Kui korduskohtumise normaalaeg lõpeb Pärnu meeskonna kasuks tulemusega 4:2, mängitakse lisaaeg ja vajadusel lüüakse penalteid.

Pärnakate üheväravalise, 5:3 või suurema kaheväravalise võidu, viigi ja Keila klubi võidu korral pääsevad järgmiseks aastaks teise liigasse Harjumaa vutimehed.

Pärnu Linnameeskonna duubelkoosseis sai tänavu teise liiga lääne- ja lõunatsooni turniiril 12. koha. Keila JK lõpetas kolmanda liiga läänetsooni turniiri teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles