Pärnus tutvustatakse Eesti moeloomingut

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Valk-Varavini loomingki on Pärnus näha.
Helen Valk-Varavini loomingki on Pärnus näha. Foto: Erakogu

Homme stardib Pärnu kesklinnas asuvas puhvetis A.P.T.E.K. üritustesari “Moeöö”, mille eesmärk on tutvustada kord kahe kuu tagant kodumaiste moedisainerite loomingut.

““Moeöö” toob isikupärase ja ainulaadse loomingu inimestele lähemale,” rääkis üritust korraldav Getri Mitt. “Mingi kindla aastaaja moodi me ei tutvusta, pigem anname võimalikult laia ülevaate Eesti disainerite loomingust. Peale selle pakume võimalust soetada omale mõni unikaalne ja omanäoline ese.”

Esimesel moepeol teevad korraldajad koostööd Pärnu disaini- ja kunstikauplusega Vabrik ning näha saab Liina Steini, MINU, Eret Kuuse, Marimo Fashioni, Pavel Sidorenko, Heavy Mentali, Ingrid Paatsi, Besty, Moshi jt loomingut.

“Toimub moe-show, millel modellid käivad läbi puhveti ruumide, hiljem saab nähtud riideid, ehteid ja muud vaadata, katsuda ning osta,” lubas Mitt.

Üritusel tuleb disainioksjon, mille tuludega toetatakse Kanal 2 saates “Kodutunne” osalenud Pärnumaalt Kihlepast pärit Janne Sepa peret.

“Moeöö” muusikalise poole eest hoolitsevad džässilaulik Anneliis Kits ja moenäljaseid patsiente kosutab aegumatute vinüülihelidega DR AIJA.

Kell 19 algava moepeo sissepääs on kõigile prii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles