Pärnakad lõpetasid pealinlaste uskumatu võidumarsi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Pärnu jalgpalliklubi meeskond lõpetas esiliiga B-tasandi turniiril Tallinna Legioni imelise võiduseeria, Vändra Vaprus tõusis väravarohkes lahingus saadud võiduga tabelis ettepoole.

Järgmiseks aastaks esiliigakoha juba taganud Legion läks 27. vooru mängus Pärnus Rannastaadionil Rejal Alijevi penaltist ja Marek Šatov tabamusest mängu kahel korral juhtima, kuid pärnakatel oli Kein Makovei ja Risto Kauniste väravast mõlemal korral vastus varuks ja nii lõppes mäng 2:2 viigiga.

Selle aasta 26 voorus oli Legion saanud kirja võidu, niisiis oli Pärnu klubi see, kes pealinlaste ligemale poole aasta pikkuse seeriale pani punkti. Legion oli ka meeskond, mis paar nädalat tagasi lülitas karikasarjast välja meistriliigas palliva Pärnu Vapruse.

Pärnumaa teine, Vändra Vapruse meeskond sai esiliiga B-tasandi 27. voorus võõrsil 4:3 võidu Paide linnameeskonna U21 esinduse üle. 

Paide meeskond lõi värava juba avaminutil ja juhtis poolajaks 2:1. Teise poolaja alguses Vaprus viigistas, kuid kohe läksid võõrustajad jälle juhtima. Seejärel lõi Vaprus kahe minuti jooksul kaks väravat ja teenis nii tabelisse kolm võidupunkti.

Pärnu jalgpalliklubi meeskond on 27 vooru järel 45 punktiga liigatabelis neljandal kohal, 34 punkti kogunud Vaprus tõusis kuuendale reale.

Järgmises voorus kohtuvad Pärnumaa meeskonnad 16. septembril omavahel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles