Noored hakkavad Pärnut muutma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Bedwetters.
Ansambel Bedwetters. Foto: http://www.myspace.com/bedwettersband

Noortkekoda Hi 5 korraldab 11.-12. novembril Pärnus noortefoorumi “Mina saan Pärnut muuta”, viimaks noorteni teadmine, et neilgi on võimalused Pärnu elu ja arengut mõjutada.
 

“Ettevõtmise eesmärk on leida põhjused, miks Pärnu noored ei soovi tagasi tulla pärast õpinguid teistes linnades,” sõnas projektijuht Janek Sirg. “Soov on leida noorte, kohaliku võimu ning kolmanda sektoriga koostöös lahendusi, mis muudaks Pärnu eeskätt nooremale, iseseisvat elu alustavale põlvkonnale atraktiivsemaks elukeskkonnaks.”

Noortekoda Hi 5 juhatuse liikmee Urmas Valeika tutvustuse kohaselt on noortefoorumi põhisündmus laupäevased töötoad Pärnu keskraamatukogus, kuhu võib iga hetk sisse astuda ja ühineda aruteluga – töötoad on avatud kõigile noortele ja neis osalevad linna ja kolmanda sektori esindajadki.

Arutelud toimuvad ümarlaua põhimõttel, mille eestvedajaks on käsitletaval teemal juba edukas ja kogemustega noor. Arutletakse teemadel “Noor kultuuris”, “Noore vaba aeg”, “Noorteühenduste ümarlaud” ja “ Noor poliitikas ja ettevõtluses”.

Foorumi raames toimuvad flash mob’ide konkurss ja väitlusturniir, kus väideldakse teemal “Pärnus on noortel võimatu elada”. Peale selle on huviklubide minimess, et tutvustada noortele vaba aja veetmise võimalusi huviringides ja -klubides ning osalemisvõimalusi mitmesugustes organisatsioonides.

Ürituse lõpetab laupäeval noortebändide konkurss Bedwettersi eestvedamisel klubis Sugar.

Noortefoorumis osalemine ja selle külastamine on kõigile tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles