Lihulas tuleb arutlusele kodukandi turvalisus

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula kultuurimajas toimub arutelu valla tervise- ja turvaprobleemide üle.
Lihula kultuurimajas toimub arutelu valla tervise- ja turvaprobleemide üle. Foto: Urmas Luik

Lihula kultuurimajas toimub Pärnumaa turvalisuse nõukogu koostööpäev “Terve ja turvaline kodukant”, kuhu oodatakse Lääneranna valla ettevõtjaid, kodanikuühenduste liikmeid ja elanikke.

SA Pärnumaa Arenduskeskuse rahvatervise ja turvalisuse spetsialisti Merle Einola sõnutsi korraldatakse Lihula koostööpäev, et tõhustada  koostööd rahvatervise ja turvalisuse valdkonnas organisatsioonide vahel.

“Koostööpäeva eesmärk on julgustada kohalikke elanikke ja organisatsioone aktiivsemalt osalema turvalisema koduvalla kujundamises ja arutama terviseedenduse üle kogukonnas. Kaardistatakse paikkonna probleemid ning püütakse leida lahendusi turvalisuse ja rahvatervise valdkondade edendamiseks,” täpsustas Einola.

Koostööpäevale on oodatud nii kohalike omavalitsuste esindajad kui ka ettevõtjad ja kogukondade liikmed.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri, kes on üks koostööpäeva eestvedajaid, rõhutas kogukonna kaasamise vajadust kohaliku ja maakondliku turvalisuse tagamisel ja tuletas meelde, et kodukandi turvalisus on meie endi kätes.

Üritus toimub Pärnumaa arenduskeskuse, Pärnu politseijaoskonna ja Pärnumaa spordiliidu koostöös Pärnumaa omavalitsuste liidu asutatud turvalisuse nõukogu eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles