Kas Narvast saadud energiasüst aitab põrmustada viikingiarmee?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus on saarlasi tänavu võitnud ja nendega viigistanud. Nüüd oleks hädasti just võitu ­vaja.
Pärnu Vaprus on saarlasi tänavu võitnud ja nendega viigistanud. Nüüd oleks hädasti just võitu ­vaja. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskonnal seisab homme koduväljakul Kuressaare vastu ees piltlikult öeldes mäng elu ja surma peale: võidu korral püütakse tabelinaaber kinni, kaotuse korral kaugenevad liigasse püsimajäämise rongi tagatuled.

Vapruse peatreeneri Indrek Zelinski sõnutsi on matš Kuressaarega küll meistriliigasse püsimajäämise seisukohalt väga oluline, kuid seda ei saa ühegi teise mängu kõrval üle tähtsustada. “Kui ma hakkan liigitama mänge tähtsateks ja vähetähtsateks, siis hakkavad seda tegema ka mängijad. Selline asi ei saa kõne alla tulla,” lausus pärnakate juhendaja. “Iga mäng on kui kooli kontrolltöö, kus peame näitama, kui hästi või halvasti me ainet tunneme.”

Nii on ettevalmistuski tabeli kahe tagumise meeskonna matšiks olnud tavapärane. “Koondisemängude pausi ajal käis meil neli mängijat noortekoondises, mängijad on saanud ravida pisivigastusi,” seletas Zelinski, kelle tiim mängis esimesel katsel saarlastega viiki, ent teisel katsel võitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles