Pärnumaa derbis noppis veerand tuhande poolehoidja ees kolm silma PJK (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK vs. Vändra Vaprus.
PJK vs. Vändra Vaprus. Foto: Regita Lepla/JK Vändra Vaprus

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi 28. voorus läks Pärnu Rannastaadionil vastamisi kaks kohalikku tiimi: Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja Vändra Vaprus.

PJK asus 250 pealtvaataja silme all üheksandal minutil juhtima, kui täpne oli Kein Makovei. 27. minutiks oli seis viigis, sest skoori tegi Vändra poolkaitsja Envar Lauter. Poolajapausile suutis tabelis kõrgemal asuv tiim (PJK) siiski eduseisus minna: 33. minutil kõmmutas pärnakate teise värava Risto Kauniste. Teise poolaja lõpus sai oma teise tabamuse kirja Makovei ja nii lõppes Pärnumaa derbi PJK 3:1 võiduga.

Pühapäevane matš oli Pärnumaa kahe klubi neljas omavaheline sel hooajal. Kui esimese lahingu suutis Vändra kodustaadionil 2:1 võita, siis teine läks sama skooriga PJK kasuks. Augustis mängiti 1:1 viiki ja nüüd võttis PJK.

Liigatabelis paiknevad pärnakad 48 silmaga neljandal ja Vändra 34 punktiga seitsmendal kohal. Hooaja lõpuni jääb kaheksa matši.

Esiliiga B-tasand.
Esiliiga B-tasand. Foto: Jalgpall.ee
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles