Võrkpallurite võiduseeria sai otsa ja Tartust naasti teise kohaga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu fännid Taaralinnas Würth Cupil.
Pärnu fännid Taaralinnas Würth Cupil. Foto: Pärnu võrkpalliklubi/Facebook

Kui Pärnu võrkpalliklubil õnnestus hooaja esimene kontrollturniir Võrus lõpetada kaotuseta, võites kõik neli matši, siis lõppenud nädalavahetusel Tartus Würth Cupil tulid sekka allajäämisedki.

Avamatšis alistasid pärnakad Tartu Bigbanki 2:1 (25:17, 17:25, 25:14). Enim punkte kogusid leegionärid: Ilja Kovaljov ja Chizoba Neves Atu 11, Toms Svanš üheksa ja Atvars Ozolinš kaheksa silma.

Teises mängus tuli hooaja esimene kaotus, kui 1:2 vannuti alla Riia tehnikaülikoolile (17:25, 20:25, 25:15). Pärnu resultatiivseim oli Atu kümne silmaga. Päeva teises mõõduvõtus alistati Soome sats Lakkapää 3:0, kus pärnakate parim oli Švans 13 silmaga.

Turniiri viimases mängus tuli vastu võtta hooaja teine kaotus, kui 0:3 jäädi alla Rakvere VK-le. Kovaljov kõmmutas suvepealinlaste parimana 16 silma.

Pärnakad saavutasid turniiril kahe võidu ja kahe kaotusega teise koha.

Punktide peale hakkavad võrkpallurid mängima 29. ja 30. septembril, kui Balti liigas minnakse võõrsil vastamisi Daugavpilsi ja Jekabpilsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles