Sadama korvpallurid kütsid esimeses kontrollmängus vastasele sauna

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam.
Pärnu Sadam. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas eile õhtul esimeses hooajaeelses matšis kodusaalis Läti Valmiera esinduse 95:69.

Pärnakate eest viskas enim punkte uus mees Kanadast Drew Urquhart, kelle arvele kogunes 25 silma. Siim-Markus Post toetas 22, Karl-Martin Kask ja Norman Rüütsalu 12 punktiga.

Sadama peatreeneri Heiko Rannula sõnutsi sai tiim sama päeva hommikul alles esimest korda täiskoosseisus treeningul kokku, kuna nii tema, Saimon Sutt kui Mihkel Kirves olid Eesti koondisega. Seega ei saanud õhtusest mängust eeskätt taktika kohta suurt midagi välja lugeda.

“Pigem tahtsin mängijate omadusi näha, välismaalasi polnud seni mängus näinudki,” ütles Rannula. “Praegu on veel asi [mäng, M. P.] toores. Esimeseks mänguks oli vastane paras, saime kõiki mängijaid proovida. Aga järeldusi on veel vara teha.”

Urquhart, kes viskas enim punkte, jättis hea mulje. “Eks me toogi välismaalasi siia, et neist oleks abi. Ta on mitmekülgne ja tal on kõik omadused, et olla tänavu üks meie liidritest,” arvas peatreener.

Järgmisi mänge saavad pärnakad näha juba sel nädalavahetusel, kui kesklinna koolide võimlas toimub kontrollturniir nelja võistkonna osalusel. Lisaks Sadamale osalevad mõõduvõtul Tallinna Kalev/TLÜ, Tartu Ülikool ja soomlaste KTP Basket.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles