Autoringrajasarja hooaeg lõpeb Pärnus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidusõit ringrajal.
Võidusõit ringrajal. Foto: Erakogu

Tänasest pühapäevani heitlevad Baltikumi paremad ringrajasõitjad hooaja viimaste punktide eest Eestis ja selguvad tänavused meistrid. Pärnus auto24ringil stardib eri klassides ligemale 100 võistlejat.

BEC ehk Baltic Endurance Championship arvestuses on end hooaja viimasele mõõduvõtule registreerinud 20 meeskonda. Eesti sõitjatest on BEC-klassi meistritiitli eest väljas Mikk Maaten, kelle meeskond GSR Motorsport hoiab enne hooaja viimast starti teist kohta. Liidrikohal Rotoma Racingust jäädakse maha kümne punktiga.

Eestlane jagab kodurajal autot leeduka Ernesta Globytega. Eesti meeskondadest toob nelja tunni kestussõidus rajale Seat Cupra TCRi ALM Motorsport.

NEZ BMW Xtreme'i arvestuses on veel tiitlivõimalus Eesti litsentsiga sõitval Thomas Padovanil. Samas klassis näeb kohalikest Gert Jugalat, Kren Tunderit, Peep Peetersoni, Enar-Klaus Kunmanit ja Sven Karusetki.

Porsche 911 GT3 Cupi klassis on eestlastest samuti lootus meistritiitel võita kahel mehel Oliver Tiirmaal ja Raivo Tammel.

Maarjamaalastest lähevad nädalavahetusel kodurajal võistlustulle Raivo Hääl (Chevrolet Camaro) ja Peeter Peek (Honda Civic).

Võistluste ajakava leiate SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles