Maadlejad võistlesid Leo Kreinini mälestuseks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme Pärnumaa klubi medalivõitjad.
Kolme Pärnumaa klubi medalivõitjad. Foto: Erakogu

Paikuse spordihoones toimusid 17. Leo Kreinini mälestusvõistlused maadluses.

Pärnumaad esindasid kõik kolm klubi: Lihula raskejõustiku­klubi Leola, Vändra Suure Karu Pojad ja Pärnu maadlusklubi Leo.

Kokku osales 114 võistlejat ja korraldajaklubi Leo saavutas 22 klubi seas esikoha. 

Leo sportlastest tõusid eri vanuseklassides poodiumi kõrgeimale astmele Kenro Tilk, Rasmus Tõnismäe, Andreas Välja, Raimond Uibo, Mirelle Juninen ja Tiia-Triin Tomson. Juninen ja Tilk valiti oma vanuserühma parimaks maadlejaks.

Esikolmikusse mahtusid veel Pärnu klubi sportlased Brenet Juninen, Sander Tagu, Robyn Paulberg, Martin Timberg ja Nele Maripuu.

Vändra saagiks jäi kaks kulda ja kaks hõbedat: võitsid Jürgen Silling ja Mario Mägisalu, teise koha said Lisete Erik ja Norbert Aunapuu.

Lihula klubi sportlased näitasid rammu kõige raskemas (–130 kg) kaaluklassis, kus Janar Sõber teenis võidu ja Eerik Pank teise koha. Ühtlasi oli raskekaalu võitjale välja pandud rändkarikas. Stefan-Lauri Möldri kaela riputati kuld ja Kristyn Pihelgasele hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles