Pärnu aerutajad võitsid meistrivõistlustel viis medalit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu sportlased.
Pärnu sportlased. Foto: Pärnu Aerutamisklubi Facebook

Täna toimusid Pirital aasta viimased rajaaerutajatele mõeldud meistrivõistlused, kui mõõtu võeti maratonis. Pärnu aerutamisklubi noosiks jäi viis medalit. 

Juuniorid ja naised startisid 18kilomeetrisel distantsil, mis koosnes viiest 3,6 kilomeetri pikkusest ringist ja kolmest 160meetrisest ülejooksust ehk vahemaast, mis tuli, paat käes, lipates läbida.

Naiste arvestuses finišeeris esimesena Nina Riosa ajaga 1:35.54, teine oli Sigrid Leetsi 1:37.18ga ja kolmas Pärnu klubi esindaja Anette Baum 1:45.03ga.

Naisjuunioridest osutus parimaks Jelizaveta Fjodorova, teiseks tuli Säde Lee Kerge (Pärnu) ja kolmandaks Veronika Karotam. Poistest võidutses Albert Orlov, kes edestas pärnakas Kevin Poljansit. Pronks riputati kaela Ronald Kristjuhanile.

Mehed läbisid süstal ja kanuul 25 kilomeetri pikkuse distantsi. Meeste kanuusõidus püsis esimesed 20 kilomeetrit esikolmik koos, kuid siis pani pärnakas Joosep Karlson oma paremuse maksma ja võitis selle aasta seitsmenda meistritiitli.

Võidumees läbis pika distantsi 2:24.06ga ja edestas klubikaaslast Andreas Baumi ligikaudu 40 sekundiga, ta sai teisena kirja resultaadi 2:24.47.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles