Galerii: Saarde valla esimesel hüppepäeval koguti ligikaudu 300 eurot

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hüppepäeva eesmärk oli koguda raha Saarde valla noorte kergejõustiklaste spordivarustuse ostuks. Valla esimesel üritusel hüppas 68 osalejat kokku 281,33 meetrit.

Hüpatud meetrid teisendas võistluse sponsor Alas-Kuul AS 281,33 euroks. “Lõppenud hooajal näitasid silmapaistvamaid sportlikke tulemusi Sander Statsenko, Grethe-Karoline Kaljaste, Greete-Liis ja Karl-Martin Krapp. Hea meel oli näha isegi 1–3aastaseid lapsi, kes soovisid samuti panustada,” rääkis Kilingi-Nõmme ja Tihemetsa spordihoone juhataja Toivo Tallo.

Leidus võistlejaid, kes soovisid enda hüpatud sentimeetrid ise rahaks “vahetada”, lisades kogutud summale 15,90 eurot.

Kaugus- ja kõrgushüppe esikolmikus näitasid naistest parimaid tulemusi Heidy Bergštein (KJK Karksi), Mari Silvia Lauri (SK Altius), Kelly Ehavee (SK Altius).

Meestest pääsesid kahel korral esikolmikusse Hanno Tamm (SK Altius) ja Mihkel Nuut (SK Saarde). Nuut viimane võitis nii kaugus- kui kõrgushüppe.

Kõige suurema panuse noorte kergejõustiklaste toetuseks andis Andrus Toomla (Saarde vald). Tema kolme hüppe summa (5.19+1.65+3.0) on 9.84 meetrit. “Kinnitamata andmeil võime väita, et võistluse käigus sündis Kilingi-Nõmme staadioni rekord teivashüppes,” ütles Tallo. Neli meetrit ületas Jurijs Avsiščers Lätist. U16 ja U18 valitsev Läti meister asetas latile uut isikliku rekordit tähistava kõrguse 4.23, mis publiku toetusest hoolimata jäi siiski ületamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles