Korobeinik asus Metsoja ründama: Mul on piinlik volikogu saalis istuda (2)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel ajal reformierakonna suhtes kriitiliselt sõna võtnud Andrei Korobeinik pole rahul Pärnu linnavolikogu tööga ja kritiseerib teravalt volikogu esimeest Andres Metsoja, kes tema väitel ei saa tööga hakkama.
Viimasel ajal reformierakonna suhtes kriitiliselt sõna võtnud Andrei Korobeinik pole rahul Pärnu linnavolikogu tööga ja kritiseerib teravalt volikogu esimeest Andres Metsoja, kes tema väitel ei saa tööga hakkama. Foto: Urmas Luik

Reformierakonnaga tülli pööranud Andrei Korobeinik pole rahul Pärnu linnavolikogu tööga ja kritiseerib teravalt volikogu esimeest Andres Metsoja, kes tema väitel ei saa tööga hakkama.

ERRi raadiouudistele intervjuu andnud Korobeinik ütles, et kui Metsoja sai volikogu esimeheks, lubas ta parandada volikogu mainet, kuid pole sellega hakkama saanud. Ta märkis, et Metsoja palk on poolteise aasta jooksul tõusnud kolm korda, kuid volikogu maine mitte.

“Metsoja paneb ajad vastavalt riigikogu graafikule, aga ikkagi eelmisel volikogu istungil ta kahjuks ei saanud viibida,” rääkis Korobeinik. “See näitab, et kui inimene tegeleb teiste asjade kõrvalt hobiga, mis on isegi kõrgelt tasustatud, ei saa ta sellele pühenduda. Kokkuvõttes kaotavad sellest pärnakad.”

Korobeinik muretseb, et volikogus ei kuulata opositsiooni häält. “Kui sa ei kasuta ära kogu potentsiaali, vaid natuke üle poole sellest ehk kuulatakse ainult koalitsioonisaadikute häält, siis see on kahjulik kogu linnale. Mul on saalis istudes piinlik. Ilmselt on piinlik ka neil, kes jälgivad istungeid veebiülekandes,” ütles Korobeinik.

Metsoja ei soovinud Korobeiniku kriitikat pikemalt kommenteerida ja ütles, et Korobeinik norib tüli seal, kus poleks vaja. Ta märkis, et spetsialistina võinuks Korobeinik volikogu eelmise esimehena volikogu IT-lahendusi parandada, sest istungite veebiülekande sai toimima alles hiljuti.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles