Sadama kossutiimi juht pärast avamängu: Nüüd tunnetame, kui vajalik lüli on põhimängujuht Post, leedukas oli ikka ...

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Kärp.
Johan Kärp. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas Eesti-Läti ühisliigat kindla kaotusega, kui võõral väljakul tuli tunnistada BK Ogre paremust. Sotid tehti selgeks juba esimese poolajaga, kui pärnakad jäid alla 33:53.

Klubi juhi Johan Kärbi sõnutsi oli neil juba enne mängu teada, et lätlased on kõvad viskajad. Paraku ei suutnud pärnakad kaitses kokkulepitust kinni pidada ja nii saidki vastased viskekindluse. Lätlased tabasid esimesel poolajal hea protsendiga kaugviskeid ja rong oligi läinud.

Tänavu on Ogre hoopis teist masti sats kui mullu. Kärbi sõnutsi ei maksa neid Pärnuga võrreldagi. “Märksa võimsamad kui meie. Nad on kindlasti üks ühisliiga final four'i pretendente. Neil on juures Läti koondislane Kaspars Bērziņš, kes meie vastu lausa lustis. Kõik see ehmatas meid kohe alguses ära: nad nägid nii võimsad ja tugevad välja,” rääkis Kärp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles