Raekülas alustati järjekordsete kultuurinädalate ettevalmistamisega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Raeküla Vanakooli keskus alustas järgmiseks aastaks ettevalmistusi kahe kultuurinädala elluviimiseks, need on Suurbritannia Ühendatud Kuningriik ja Itaalia.

Esimene neist on kavas korraldada augustis ja teine novembris, teatas Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Ideega korraldada rahvusnädalate jätkuks Pärnus Itaalia nädal tuli Raeküla Vanakooli keskusesse TÜ Pärnu kolledži turismikorralduse tudeng Karin Küünarpuu. Karin oli nimelt eelmisel aastal vabatahtlikuna Torino lähedal lastelaagris kasvataja. Kui ta meedia vahendusel Ameerika nädala sündmustest osa sai, tekkis tal idee niisugune ettevõtmine Itaalia tutvustamiseks korraldada.

Itaalia nädala töörühm istus eile koos ja tehti esimesi plaane nädala sisustamiseks. Nädal ise on kavas korraldada hingedeajal, 1. novembrist kuni 10. novembrini.

Itaalia nädala korraldajad kutsuvad kõiki Itaalia vastu huvi tundvaid eraisikuid ja organisatsioone endast märku andma kas helistades või kirjutades Vanakooli keskusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles