Sadama korvpallureile ei antud kodulinnast 360 kilomeetri kaugusel armu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saimon Sutt.
Saimon Sutt. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond sai Eesti-Läti ühisliigas kirja hooaja teise kaotuse, kui võõral väljakul alistuti Läti valitsevale meistrile BK Ventspilsile.

Pärnakad jäid tagaajaja rolli kohe algusest peale ja kümne minuti järel oldi 12punktilises kaotusseisus (13:25). Poolajaks oli lätlaste edu 16 silma (43:27). Teisel poolajal paisus vahe veel ja lõpusireeni kõlades särasid tablool Ventspilsi 97:62 võidunumbrid. 

Statistikast: Pärnakad jäid alla kõigis statistilistes näitajates peale blokeeritud visete, mida tehti kolm vastaste ühe vastu. Lätlased tabasid paremini nii kaheseid (59 vs. 55 protsenti) kui kolmeseid (47 vs. 27). Sadama vabaviskeprotsent oli masendav – 35 (5/14), lätlased tabasid joonelt 66 protsenti. Pärnakad patustasid 20 pallikaotusega, vastased kaheksaga. 

Pärnu resultatiivseim oli Mihkel Kirves 15 punktiga. Kolm kolmest tabanud Saimon Sutt lisas 12 silma. Rohkem mehi kahekohalise punktisummani ei jõudnud. Eelmises kaotusmängus Ogre vastu vaid ühe viske kümnest tabanud ja prooviperioodil olev Deividas Sabeckis sai kirja üheksa punkti (visked 4/11) ja jagas kolm resultatiivset söötu.

Ventspilsi ridades jõudis kahekohalise punktisummani koguni kuus mängijat, kellest resultatiivseim oli kapten Maris Gulbis 17 silmaga.

Sadama järgmine matš on pühapäeval kodusaalis, kui külla sõidab Valmiera.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles