Pärnakad teenisid medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tapa spordikeskuses lõppenud tae kwon do Eesti meistrivõistlustel võitsid Pärnu sportlased täiskasvanute konkurentsis kolm kulda ja kaks hõbedat.

Igor Durmanenko tuli mitmevõistluses Eesti meistriks ja sai sparringus teise koha. Andrei Jatsenko oli oma kehakaalus parim sparringus ja Vladislav Šonitsev võidutses kompleksharjutuses. Tarvo Kodu teenis sparringus hõbemedali.

Juunioride konkurentsis tõi Tapalt kaks kulda Julia Kondratjeva. Ühe meistritiitli võitsid Jevgeni Stsetinin, Stanislav Jarovoi, Aleksandr Antšugolov ja Johann Sepp.

Hõbemedali said Andrei Šulga, Jevgeni Stsetinin ja Kauri-Siim Karula ning pronksi vääriliselt võtlesid Alina Vesselova ja Arnold Tšerepov.

Kadettide arvestuses tulid esimeseks Vladislav Fjodorov, Olesja Burdo ja Rando Lemmik. Teise auhinna teenisid Karlet Meister, Aleksandr Zvorovski ja Rando Lemmik ning kolmanda koha said Aigar Brunfeldt, Georgi Rosenkron ja Ruslan Agamalõjev.

Laste võistlusel saavutasid kaks esikohta Ranel Lemmik ja Anette Russ. Ühe kulla said Edgar Tsolpanov, Denis Gorškov, Aleksandr Jarovoi, Aleks Russ ja Sergei Kutsõi ning pronksi pälvisid Robi Kose, Nikita Matšinski ja Kamilla Velikopolje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles