PJK naiskonna kaheksa aastat kestnud valitsemisaeg meistriliigas sai läbi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK vs. Flora.
PJK vs. Flora. Foto: jalgpall.ee

Viimased kaheksa hooaega naiste jalgpalli meistriliigat domineerinud Pärnu jalgpalliklubi (PJK) mängis täna võõral väljakul FC Floraga 1:1 viiki. Nii kindlustasid pealinlased voor enne meistrivõistluste lõppu klubi esimese Eesti meistritiitli.

Pärnu läks 15. minutil matši juhtima, kui Aljona Sasova karistuslöögi suunas peaga võrku Ulrika Tülp. Suvepealinlaste edu püsis 56. minutini, kui PJK karistusalas valitsenud segaduse kasutas ära Kristiina Tullus. 

Mäng enne meistrivõistluste lõppu edestab Flora Pärnut nüüd kolme punktiga, aga kuna omavaheliste mängude tulemusena edestavad pealinlased pärnakaid, ei saa PJK neist tabelis enam mööda minna. 

PJK peatreener Anastassia Morkovkina sõnas pärast mängu vutiportaalile Soccernet.ee, et ta on võistkonna üle uhke, sest Pärnu mängib ilusat jalgpalli. “Andsime hooaja alguses Florale kohe edumaa, see maksis kätte. Võrreldes eelmise aastaga on meil põhikoosseisus kaheksa uut mängijat. Ma ei usu, et kui näiteks Levadialt või Floralt kaheksa mängijat ära võtta, mängiksid nad meistritiitlile, aga meie suutsime. Mängijad tõestasid, et neil on armastus jalgpalli vastu.“

Kui varem jooksis Morkovkina mängu ajal palliplatsil, siis tänavu oli ta esimest aastat treeneri rollis. “Väga ebastabiilne hooaeg, ma ei karda seda välja öelda. Üks mäng oli fantastiline, teine natuke nõrgem. Kui näitasime ilusat mängu, ei suutnud me selle laine peal edasi minna. Üldiselt jään rahule." 

Naiskond lõpetab hooaja 20.oktoobril, kui läheb kodusel Rannastaadionil vastamisi Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles