Jõulumäelt murdmaajooksu karikavõistlustelt tuli Pärnu kolm poodiumikohta

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti murdmaajooksu karikavõistlused Jõulumäel.
Eesti murdmaajooksu karikavõistlused Jõulumäel. Foto: EKJL

Täna Jõulumäel korraldatud Eesti murdmaajooksu karikavõistlused võitis täiskasvanute arvestuses meestest Olavi Allase ja naistest Kelly Nevolihhin. Noored tõid medaleid Pärnussegi.

Allasele (KJK Järvala) tõi kümnekilomeetrisel rajal karikavõidu aeg 32.54. Võidumehe järel lõpetas teisena Karel Hussar (33.12; TÜ/ASK) ja kolmandana Ats Sõnajalg (35.00; Sparta spordiselts).

Naistest võitis KJK Vike jooksja Nevolihhin, kes läbis kuus kilomeetrit 22.27ga. Teise koha saavutas Minna Kuslap (SK Jooksupartner) 22.33 ja kolmanda Kaisa Kukk (Treeningpartner) 23.19ga.

Neidude U18 vanuseklassis tuli Pärnusse kaks medalit: võitis Jekaterina Mirotvortseva (KJK Kalev-Sillamäe), kes jooksis kolm kilomeetrit ajaga 11.49. Teiseks tuli Kelly Ehavee (Pärnu Kalevi KJK) 12.14 ja kolmandaks Merily-Anett Hallik (SK Altius) 12.32ga.

U14 tüdrukutest läbis kilomeetrise raja kõige kiiremini Maria Liis Alt (KJK Vike) tulemusega 3.22. Teine oli sama aja saanud Merili Tiik (Pärnu Kalevi KJK) ja kolmas Christa-Liza Schuster (SK Lindon) 3.24ga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles