Tori valla meenekomplektid pannakse kokku kohalike ettevõtjate toodangust

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori vallavalitsus.
Tori vallavalitsus. Foto: Urmas Luik

Tori vald kutsub kohalikke ettevõtjaid üles pakkuma omatehtud tooteid saavutuste ja tähtpäevade puhul valla kingitavatesse meenekomplektidesse.

“Et meene ei jääks kuskile kapinurka tolmu koguma, siis soovime just kinkida midagi sellist, mida inimesed päriselt kasutavad,” põhjendas Tori vallavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Katariina Vaabel. Olgu selleks tooteks villased sokid, moos, maiustused, limonaad, mesi või midagi muud.

Vaabeli sõnutsi oleks oma valla ettevõtjate toodang just see õige kingitus, mis annaks edasi head emotsiooni ja sooja tunnet, samal ajal meenutaks valda. Samuti aitab niisugune ettevõtmine kaasa kohalike ettevõtjate tutvustamisele ja on omamoodi toetus.

Üleskutsel osalemiseks tuleb näidistoode viia Tori vallamajja 5. novembriks. Vallavalitsus valib seejärel välja, milliseid tooteid soetab tootjatelt komplekti tarbeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles